arbre

 

MENÚ DE NADAL

Sopa de galets de Nadal
Bouquet d'amanida refrescant
Carn d'olla amb verduretes i llegums d'hivern
Cuixa d'ànec de Cerdanya amb ceba caramelitzada

Flam de mascarpone i melmelada
Neules i torrons Cafè i digestius

Celler: Vi negre, Intramurs, Abadia de Poblet Vi blanc, Albariño Leiras,
D.O. Rias Baixas Cava , Gran Codorniu reserva Chardonnay

Preu: 40,00€


 

capdany

MENÚ DE REVETLLA 2013/2104

Còctel de benvinguda
Petits aperitius selectes
Sopa de peixos de roca amb rouillé
Rap fresc allagostat amb llamàntol, salses romesco i tàrtara i bouquet d'amanida
(Vi blanc , Albariño Leiras, D.O Rías Baixas)
Filet de vedella ceretana saltat amb foie fresc, salsa perigordina i farcellet de fruits secs
(Vi negre, Intramurs, Abadia de Poblet)

Postre sorpresa
(Cava, Gran Codorniu reserva Chardonnay)
Cafè amb gourmandises i digestius
Bossa de Raïm de la sort, cotilló i ball fins a la matinada

Preu per persona: 90,00€